2014. február 28., péntek

Huszonnyolcadik fejezet...


Zora

  Eltelt egy hét, eltelt egy hónap. Semmi nem történt, minden a rendes kerék vágásban ment. A srácok semmit nem kérdeztek, én meg nem is mondtam semmit. Bár többnyire mindenki az esküvővel volt elfoglalva, én mégis feszengtem. Ideges voltam, hogy nem tudom nekik elmondani. Még a saját családom sem tudta. Féltem, hogy mi lesz, hogy ki, hogy reagál. Viszont tudtam, nem sokáig titkolhatom már. A hasam egyre nőtt és így is csoda, hogy eddig senki nem vette észre, vagyis nem tette szóvá. Ma volt a ruha próba. A lányokkal már hete óta erre vártunk... És most mikor beléptünk a szalonba, szembesülnöm kellett, hogy vége, mindenek. ahogy végig néztem, ámuldozva a sok, gyönyörű testre feszülős koszorúslány ruhán, hirtelen leesett. Ma minden kiderül... Ahogy a sorok között sétáltunk végig, lassan szaladt végig az ujjam az összes ruhán, és gyomromban gombóc keletkezett. Féltem, sőt rettegtem. Ekkor oda jött hozzánk  egy fiatal nő és megkérdezte miben segíthet. A lányok persze mindjárt letámadták őt, de én csak somolyogva bólogattam. 

-Nos, akkor már tudom, melyik ruha lesz a legmegfelelőbb számukra, kövessenek.-mondta majd elindult a hosszú színes báli ruhák között, és mindenki követte őt.-Azt hiszem a leírásuk és elmondásuk szerint ezek a ruhák kellenek, vagy legalábbis tetszenének önöknek.-válaszolta amint oda vezetett minket a ruhákhoz. Igaza volt, azok a ruhák pontosan megfeleltek az elképzelésünknek. A szivárvány bármely szívében megtalálhattuk a megfelelőt. A hölgy átnyújtotta nekünk őket, aztán Brook, Ann és én is bementünk a fülkékbe, hogy megkezdjük a próbát.
-Ne haragudjon, kisasszony. De én úgy látom ön egy 38-as méretű ruhát visz magával, de a megrendelésben színtisztán le van írva, hogy mind a három ruha 36-os méretű lesz.-amikor befejezte ezt a mondatát, a vér is megfagyott ereimben. nem, most még nem. Ez így nem lesz jó. Nagyot nyeltem és éreztem, ahogy az arcom egyre forróbb lett, majd megfordultam. Farkasszemet néztünk, a lányok tekintetét a hátamon.
-Biztos, hogy csak véletlen műve, Zora mindig is 36-os volt.-nevetett fel végül a hosszú és nyomasztó csendet megtörve April.-Nem igaz?-lassan bólintottam. Majd átvettem a nőtől a másik ruhát és egy mosolyt erőltettem az arcomra.
-Rendben, akkor most magukra hagyom önöket, nem sokára vissza jövök, ha bármi gond lenni csak szóljanak, elől leszek.-mondta azzal lassú, határozott léptekkel elsétált.

  Én meg bementem a fülkébe és levettem ruháimat. már csak fehérnemű volt rajtam, amikor oldalra fordultam és végig néztem magamon a tükörbe. Kezemet lassan ráhelyeztem a hasamra és elképedtem. 5 hónap az 5 hónap, gondoltam magamban... Sóhajtottam egyet majd felhúztam a ruhát. Végig az volt, hogy muszáj lesz bele préselnem magam. Ha törik, ha szakad. Nem vagyok még kész arra, hogy beismerjem, nekik. És ekkor, csoda történt feljött... Ekkor már hallottam, hogy Ann és Brook kijött és épp engem hívtak. Fellélegeztem. Megmenekültem, már csak annak a hülye cipzárnak kellene feljönnie és én lennék a legboldogabb ember. 

-Segítenétek egy picit, nem jön fel a cipzár.-mondtam, ahogy kibaktattam a fülkéből.
-Persze, gyere ide.-mondta kedvesen April és én oda sétáltam hozzá.-Na, ez nem akar feljönni!-mondta majd elnevette magát. Éreztem, ahogy újra az arcomba szökik a vér és a tenyerem is izzadni kezdett. Nem lesz ennek jó vége, nagyon nem.
-Hagyjad csak, majd, megoldom, de lehet, hogy mégis csak a másik ruha kéne nem?-kérdezte remegő hanggal.
-Ugyan már ne hülyéskedj, bomba alakod van, biztos vagyok benne, hogy csak a cipzár rossz.-nevettet Ann is , de én nem bírtam tovább, tudtam, hogy nem lesz jó. Mert nem a ruhával volt gond!
-Nem... A másik kell.-mondtam és arcomon éreztem ahogy a hideg könny cseppek, vérfagyasztó módon végig folynak arcomon. Ekkor beszaladtam a fülkébe, magamra zártam és össze  roskadtam. Ennyi. Összeomlottam. Nem akartam hazudni, de kénytelen voltam. Zokogni kezdtem és neki dőltem a tükörnek.
-Baba, minden rendben?-kérdezte Ann, és a gyomrom össze rándult. Baba...
-Nem...-zokogtam.
-Hé, mi történt, Zora tudod... a napokban, valahogy más vagy? Történt valami amit nem mondtál el nekünk?-ez a hang Brookhoz tartozott, és ekkor, hallottam ahogy valaki bejön a szobába.
-Bocsi a késésért lányok, nagy a dugó a városban!-Rydel volt az. A gondolattól, hogy ő is itt van a hideg is kirázott és még jobban rákezdtem a sírásra.-Mi történt, te jó ég ki sír?-kérdezte aggódva.
-Zo, és nem akarja elmondani, mi a baja.-mondta April higgadt hangon. Ez volt benne a hazugság. April, mindig is nagyon jól tudott hazudni, de ismertem már annyira, hogy tudjam, hogy ideges és nagyon fél.-Figyelj, ha az a baj, hogy a cipzár azért nem megy rád, mert felszedtél pár kilót, nem baj. Tudod, hogy ez soha nem volt baj...
-NEM!-mondtam, most már szinte hisztérikusan.
-Akkor mi történt o?-ez újra Delly hangja volt.-Mond el nekünk, tudod, hogy senki nem fog elítélni.
-De igen.... Mert fiatal vagyok, és meggondolatlan. És ha elmondanám, tönkre tenném vele az esküvőt Apr. Nem rossz. Bármennyire is rosszul hangzik valahogy mégis csodás, de nem szabadott volna.
-Zora.-Anna hangja mintha jéghideg kés lett volna úgy hasított bele a hátamba.
-Na jó, ide figyelj meg fogadom, hogy bármi is az nem leszek mérges, és ha tudok segítek, rendben?-kérdezte végül April.
-És Rydel, ugye te sem fogsz megutálni kitagadni és... szeretni fogtok?-kérdeztem megint csak remegő hanggal.
-Persze drágám!-mondta Delly és hallani lehetett a kedvességet a hangján. Ann és Brook is kontráztak. Ekkor ki léptem az öltözőből. A sminkem szétfolyt a szemem vörös és az arcom égett. De tudtam eljött a pillanat, egyszer úgy is szembe kell néznem vele, hát itt az alkalom.
-Terhes vagyok...-mondtam ki immáron másodszor, és még mindig ugyan úgy kétségbe ejtett.



4 megjegyzés:

  1. Nojciii ez...... ez..... ez...... *o* :$ <3 jesszus........... annyira bele tudtam élni magam amikor bementek a boltba és mentek a ruhák között *-*

    VálaszTörlés
  2. Tudod mi a rémisztő hogy elkezdtem izzadni és az arcom égni miközben irtam a sírós rèszt xDDDDD

    VálaszTörlés
  3. ez nagyon jó.siess a kövivel

    VálaszTörlés
  4. Kaptál tőlem egy díjat =)
    Nézz be ide
    http://withr5forever.blogspot.hu/

    VálaszTörlés