2013. február 17., vasárnap

Második fejezet...


Riker



  -Gyertek be!-mondtam végül.-Nos tesó, ismerd meg a lányokat! Az a szöszke ott hátul Ross, a másik széles válu meg Ryland.-mondta bárgyún mosolyogva.
-Te hallod valahonnan nagyon ismerősek.-húzta Rocky tovább az időt.
-Jól van na, vettük abbalehet hagyni!-mondta Ross vékony hangon.
-Oh, kocc tesó!-kontrázott Ryland. Erre már mindenki elnevette magát.
-De a lényeg az, hogy a sarokban ott Ry mellett ő Brook 15, a szőkés barnás hajú ott aki Ross előtt ül az ő neve Annabeth de jobban szereti az Anna-t 16 és a mellettem álló szépség pedig April, 19. És te kivagy aki erre a vadbaromra merte bízni a doboz cipelést?-kérdeztem a lánytól Rocky mellett.
-Zora és 17 éves.-válaszolta kedves mosollyal az arcán. Láttam, hogy Rocky, hogyan nézett rá lese tudná tagadni szegény fiú, teljesen belezúgott ebbe a kis csajba. Aranyosak voltak, ahogy ott egymás mellet álltak. Egyszer csak azt vettem észre, hogy April-t nézem és nem tudom abba hagyni majd láttam, hogy egy kis idő múlva már ő is ebbe a hasonló "csapdába" esett. Hosszú percekig néztük egymást mosolyogva érthetetlen okból...jeszus, azt hiszem teljesen belehabarodtam ebbe a lányba!


Anna

  Elég jól összebarátkoztunk a fiúkkal, ám sajnos már este 10 volt és mi is fáradtak voltunk ,nekik meg holnap próba..persze ez senkinek a szemszögéből nem a végleges búcsú volt...Azt hiszem mind a négyünk érdekes helyen ébredt reggel...

Zora

  Miután a fiúk hazamentek, mi is lefeküdtünk aludni. Csak forgolódtam az ágyamban és a zene szólt a fülemben. Nem tudtam aludni az igalomtól és és ááááááá  egyszerűen ez ez hihetetlen. Hogy pont az R5 és, hogy Rocky is meg a többiek vááááá! egyszer csak megzizzent a telóm!

Rocky.:
Sya alszol??

Én.:
Nem. Nem tudok...

Rocky.:
Haha! Megértem, akarsz néhány érdekes hírt hallani?? ;)

Én.:
Ki vele! :D

Rocky.:
Népjárás van!

Én.:
?

Rocky.:
Rikernél alszik April és mintha az előbb Ry és Brook hangját hallottam. :)

Én.:
Ne szivass! Mikor az előbb kint voltam mert zajt hallottam láttam ahogy Anna ment ki az ajtón. ÁÁ lemerülök és nem találom a töltöm! :(

Rocky.:
Át jössz? ;) A nappaliban várlak.

Én.:
Miért ne? :)

  Mikor átértem a fiúkhoz Rocky-val gyorsan a szobájába siettünk, hogy még véletlenül se vegyenek minket észre. A szobája semmi különlegesség nem volt, kb. mint egy átlagos Rocky korabeli srácé. Majd le ültünk az ágyára és beszélgetni kezdtünk mindenről a többiekről, hogy Rydel miért nem él velük?, meg ilyenek.

-Ezt még mindig nem hiszem el!-mondtam egy idő után.-Rocky Lynch szobájában vagyok...ilyet még álmodni sem mertem volna.-mondtam fülig érő mosollyal.
-És nagyon úgy néz ki, hogy maradsz is!-válaszolta mosolyogva.Ekkor rápillantottam az órára 24:00.
-Maradhatok?-kérdeztem.
-Már miért nem? Sőt mi több, azt szeretném kérdezni, hogy tudom még csak egy napja "ismerjük" egymást de én azt hiszem teljesen és javíthatlanul  belédestem. Tehát Lennél a barátnőm Zora?-kérdezte lazán mosolyogva.
 Mi a fene? Én...engem..ő..Miii???
-Igen! Igen leszek!-mondtam vigyorogva.

És akkor, megcsókolt!
Nem hiszem el! Ez szinte teljességgel hihetetlen!! Rocky Mark Lynch meg...meg...megcsókolt!

-Szeretlek!-mondtam.
-én is téged!-majd magához húzott és szorosan átölelt.

3 megjegyzés: