2013. március 16., szombat

Kilencedik fejezet...


Anna

  Másnap már Zorát is haza engedték a kórházból, így most mind a nyolcan egy kanapén ültünk és gondolkoztunk. Nem tudom, hogy min, vagy, hogy miért...Ez a pár nap mindenkinek megrázó volt, Zo a halál szélén, April apja, aztán ott van ez a különös eset Brook meg Jade...Végül kibékült Andyvel és Zaynnak is meg mondta mi történt, és elment...megint Amerikába, a gyerekkel és Andyvel. Nem értettem egyet a döntésével. De ha neki így jó, hát legyen! A tv halkan szólt előttünk, de senki nem nézte. Mindenki máshol járt...Kintről be hallatszott a nyüzsgő Los Angeles-i élet, már 13 óra elmúlt, olyan 13:30 lehetett. Szinte egyszerre kaptuk fel a fejünket egy hangara kaptuk.

-Hali Srácok! A nevem Dana Ward. Ez meg itt a ClevverTv. És HIHETETLEN híreim vannak számotokra.-szólalt meg egy éles női hang a tvben. Majd az az idegesítő dallam is megszólalt, és ekkor még nem tudtuk a "HIHETETLEN hírt"...majd újra.- L.A nem is lenne L.A botrányok, celeb pletykák és divat bakik nélkül. Ám ami még minket is meglepet az a legújabb celeb párocska. Az elbűvölő Disney sztár Ross Lynch többé már nem szingli...-hallatszott mire Ross egy igen érdekes képet vágott mellettem és halkan szitkozódott, amin én egy picit elmosolyodtam.-Tegnap egy  szőke hajú lánnyal látták a Get shavednél,  a szemtanúk szerint tökéletesen ki lehetett venni, hogy a két fiatal együtt vannak...De nem csak Rosst találta meg a szerelem, hanem két bátyát és benn fenntesek azt mondják öccsére Ryland is meg találta a talán igaz szerelmet...Vajon a négy igaz, hogy a OneDirection után most már az R5-t is elveszítjük. Mi lesz majd a sok tinivel akik az első sorban kiabálnak...Minden kiderül a kedd reggeli adásunkból. Tartsatok velünk! Most búcsúzom. Ez volt Dana Ward a ClevverTv-től, sziasztok srácok!-fejezte be a beszédet a csaj...Senki nem tudott mit szólni, mindenki lefagyottan és mereven ült a zöld kanapén. 
-Ez most akkor mit jelent?-kérdezte Zora félve.
-Azt, hogy innentől mindenki mindent tudni fog a magán életünkről.-mondta Ross lehajtott fejjel. Ekkor megszólalt a Marry You R5-ös feldogozásban April telefonjából, mire Rik kicsit elmosolyodott de kis boldogsága hamar elszállt...
-Jónapot!-köszönt bele illedelmesen. Azt hiszem itt már mindenki sejtette, hogy nincs minden rendben ezért mindenki feszülten ült egy helyben.-Elnézést mi, vagyis maga kicsoda és-és...öm-dadogott Apr tehetetlenül mire Riker kikapta a mobilt a kezéből és lerakta.
-Oké! Ezentúl, ha névtelen vagy privát számról hínak titeket kötelességetek szólni nekünk fogjátok?-kérdezte végül komolyan mire mi csak bólintottunk egyett. Ez után Rynak és Brooknak vissza kellet mennie a suliba, mert még délutáni óráik voltak. (Ami azt jelentette, hogy nem látjuk őket este 7-ig.) Így miután ők elmentek Zora és Rock is lelépet állításuk szerint valamilyen hangszer boltba mentek...hogy ebből mi lesz...April és Rik otthon maradtak (fogalmam sincs, hogy mire készültek, de April fejét elnézve sok mindenről kellet beszélniük...) Tehát Rossal mi is leléptünk , az már más kérdés, hogy fogalmunk sem volt, hogy hova menjünk. Talán majd egy idő után beletörődök, hogy igen Ross Lynchel járok és igen a pasim egy sztár.

  Végül úgy döntöttünk, hogy elmegyünk a Get Shavedbe. Rossz döntés volt...Egy perc sem telt bele, hogy már ios szempárok ezrei tapadtak ránk. Csak a megfelelő pillanatot várták, hogy minden féle bugyuta kérdésekkel bombázzanak minket. Feszengve mentünk el a pulthoz ahol megpróbáltuk a lehető leggyorsabban leadni a rendelésünket ami ugye bár nem egyszerű, ha egy gyakornok áll a pultnál...Mindkettőnkön érezhető volt a feszültség. Pont mint amikor a Hollywoodi filmekben a gyilkos áll a szoba közepén és körbe van kerítve...Vááá a hátam borsódzott amint ez eszembe jutott. Végül megkaptuk a fagyinkat és lassan elindultunk kifelé, és ekkor...
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ÚRISTEN EZ ROSS LYYYNCH!-kiáltotta egy lány csapat amint belépett, csupa rózsaszínben. Ross egy gyors bocsánat kérő pillantással nézett rám és elkezdtünk rohanni. Még jó, hogy az utca végén ismerős kocsira találtunk. Így gyorsan behuppantunk  Rocky kocsijába.


Riker


  Miután egy kiadós beszélgetés végén April felhozta, hogy mi lenne ha csinálnánk valami vacsorát a többieknek meg úgy egyépként is főzős kedve van, így hát, öm nem volt sok választásom belementem a dologba. Épp a főzés közepén tartottunk mikor egy hatalmas ajtó csapódást hallottunk. Valamint sietős lépteket és sírást, Aprilel kisiettünk a konyhából. Nincs rosszabb, mint egy síró lányt látni, főleg ha az a lány még elég kicsi és dühös...
-Elegem van! MINDENBŐL!-ordította.-Nem hiszem el, hogy lehet ekkora tapló valaki?!-kérdezte és még jobban elkezdtek záporozni a könnyei. Majd fogta magát és becsörtetett a szobájába. Jeszus! Hogy itt mi lesz...Azt nem tudom, de ahogy láttam April sem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése