2013. május 20., hétfő

Huszadik fejezet...


Anna

  A következő napok, hetek csendeben teltek. Mindannyian benne éltünk ebbe az April vs. Riker harcban. Brook és Ryland eközben elutaztak, (pontosabban ellentmondást nem tűrő hangon Rocky és Zora közölte velük, hogy most nagyon nincs helyük a lakásban.) nem akartuk, hogy a további körülményeknek a nézői legyenek. Rocky és Zora vette át a felnőtt szerepet kis közösségünkben. Ha lehetett mi sem voltunk nagyon sokat Rossal otthon... De a mai reggel mindennél tovább feszítette a húrt.

-Srácok szeretnék nektek valamit mondani.-jelentette ki Riker.
-El hiszed, hogy nem érdekel.-mondta April és fanyar mosoly ült ki arcára.
-April!-torkolta le őt Zo.-Monddjad Rik.
-Ma megszeretném nektek mutatni Dianat, ha ez nem lenne baj...-mondta Rik és egy bájos mosollyal Apr felé tekintett.
-ENNYI EDDIG BÍRTAM!-ordította April.-Legyen Riker, legyen, de akkor ma két vendéggel számoljunk ugyanis James is nálunk vacsorázik.-mondta és cinkos kis mosoly futotta át az arcán. Ennek a név hallatán Zoval egyszerre köptük ki-amolyan színpadiasan-a vizet.
-Nem teheted!-fakadtam ki.
-Miért is? Ez egy szabad ország.-jelentette ki April és összehúzta a szemét.
-Lányok! Beszélhetnénk egy icipicit?-mondta végül Zora majd mindkettőnket megragadott és kezünknél fogva elráncigált.
-Ezt most rögtön megmagyarázod.-ordibáltam suttogva.
-Te összejöttél J-J-J-Jamesel?? Hogy tehetted ezt?? April teee te áruló most mit csináljunk? Ötlet?-fakadt ki Zo.
-NEM! Nem jöttem össze J-J-J-Jamesel... És kösz Zor de nem vagyok áruló... Csak egy féltékeny összetört szívű lány akinek az ex-pasija most úgy a lelkébe vágott, hogy köpni nem tudok és, és beparáztam és így jött ő...-hadarta végül April.
-Jó bocsi, csak megijedtem... És akkor most mit csináljunk?-kérdezte végül Zora.
-Hát én arra gondoltam, hogy....Esetleg...-próbált valamit kinyögni a szerencsétlen, de peche volt, hogy mindketten jól ismertük így Zorával szinte együtt nyögtünk fel.
-Jó akkor öltözzünk.-mondtam végül. Így fogtuk magunkat és mindhárman elvonultunk öltözni. Miközben félkézzel próbáltam bekapcsolni melltartómat gyorsan lesmseztem Rossal, hogy mi történt. Pár perc múlva együtt indultunk is az ajtó felé.
-Majd mosogassatok el!-kiáltotta vissza az ajtóból Zora.
-Hogyne és az Ír manót is megkeressük utána.-hallatszott Rocky válasza a hátunk mögül.
-Hát akkor keressünk pasit ennek a fél eszűnek.-mondtam mikor kiléptünk az utcára.

Riker

    Hatóra és a lányok még mindig sehol Diana mindjárt ideér és tiszta ideg vagyok nem akarok leégni PONT előtte. Csöngettek. Rohantam az ajtóhoz de csalódnom kellet, mert az ajtóban nem Dia állt. Csak valami bájgúnár barna hajú pasi... Meg April??? WOW, azt, a-a-azt hittem csak blöfföl ezzel a J-J-J-James gyerekkel de nem. Fura mintha valami újra gyulladna a szívemben, vagy nem is tudom, tehát...izé, öm fhuu.
-Szia Riker.-mondtam nyugodtan, vagyis majdnem nyugodtan...
-David.-mondta mosolyogva.
-Azt hittem J-J-J-James.-mondtam és felhúztam fél szemöldököm.
-Ő az iker tesója, öhöm izé össze lehet őket keverni...-mondta April sietve, majd belekarolt újdonsült párjába és a kanapéra ültek. Ekkor az ajtóban egy gyönyörű szőke hajú szépség jelent meg az ajtóban.
-Szia édesem.-mondtam és gyengéden megcsókoltam.
-Szia cuki pofa!-mondta és egy cserfes kis mosoly jelent meg arcán.
-Srácok ő itt Diana! Diana ő Rocky és Ross a két öcsém valamint David vagy J-J-J-James fogalmam sincs és a barátnőik Zora, Anna és April...-mondtam és végig mutattam mindenkit.
-Szia Diana.-mondta végül és April felé nyújtotta kezét.
-Kurva...-rejtette el csípős megjegyzését Apr egy köhögés mögé mire kapott tőlem egy nagyon szúrós pillantást.
-Tessék?-kérdezett vissza Di, tehát szerencsére nem hallotta... Ha egyszer elmennek a "vendégek" megölöm Aprilt.
-Jaj drágám ugye nem haragszol meg ha megkérdezem, hol találkoztatok Daviddel?-mondta Diana és a kérdést egyenesen Aprilnek szögezte.
-igazából az egész olyan spontán törtét és egészen romantikus volt....-kezdte April. Éreztem, hogy egyre dühösebb leszek és ezt a vörös hajú kis szörnyeteg pont jól ki is tudja használni. Ekkor mély levegőt vettem de amint April szenvedélyesen megcsókolta a fiút felment bennem a pumpa...Ennyi én azért mindent eltudok viselni de ne haragudjon ez még is csak felháborító!
-Megbocsájtanátok egy percre?-mondtam intelligensen és kimentem  a teraszra majd gondosan meggyőződtem róla jól bezártam-e az ajtót és, hogy senki nem hall-e. Majd gyorsan elő vettem mobilom és vadul tárcsázni kezdetem.Szerencsére a harmadik csörgésre fel vette.

-Beszélnünk kell...!-jelentettem ki ellent mondást nem tűrő hangon.

2 megjegyzés: